29/12

Sovit som en.. pissmyra, inatt med. Börjar tröttna på att vakna varje kvart, varje natt och vara helt panikslagen och kallsvettig. Men sådant man får ta antar jag!

Vad har jag gjort annars idag? Vaknat, ätit frukost, kollat på tv, varit i stallet och tagit in hästarna och ja, här sitter jag nu. Inte en så händelserik dag precis. Tänkte skriva ett inlägg lite senare om vem jag är, som om någon vore intresserad av det. ^^

Kastar med en bild på min älskling:

006.

" Jag är extremt impulsiv och kan göra saker direkt jag hört om det.

" Hela mitt rum går i svart och vitt.

" Min hemliga kärlek är Bastian Schweinsteiger, en tysk fotbollsspelare.

" Är galen i potatis, skulle kunna äta det, och endast det, i flera månader!

" Jag trodde aldrig på kärlek vid första ögonkastet innan jag träffade min pojkvän.

Tillbaka från stallet.

Fortfarande sjuk så  jag har ingen ork att rida så jag tog bara in alla hästarna och gav dem hö att mumsa på. Tyrone drog jag av täcket på så han fick lufta sig lite och släppte sedan honom i paddocken med en halvmeter snö i. Jag är glad att jag inte satt på, haha. Världens ryck fick han och sprang runt, runt och bockade gång på gång. Han såg så glad och fri ut. :)
+ att lite energi gick ur honom. ;)

Sen vet jag inte hur för det krubban var ren igår men idag hittade jag två möss i den! Vet inte vart de kommit ifrån eller vad de gjorde där. Ett mysterium helt enkelt. O_oGammal bild på bus, första gången han var ute när jag blivit ägare.