Jag är ju rätt toppen!

Idag har jag en egoboost-dag. Fixade körkortet med kommentaren att jag var en av de bästa och så frågade han om mitt resultat på teorin som tydligen var högt så sa han att det kunde han förstå utefter min körning idag! Stolt, verkligen! Efteråt var jag dock så skakis att körskoleläraren fick köra tillbaka, adrenalin? Sen mötte jag upp pappa och fick ta mega bilen hem. Har bakat i några timmar nu och jag har vekligen lyckats, kanelkakorna och saffransmuffinsarna är gudomliga, utan överdrift. Ska ta och sätta igång med en cheesecake med men först ska jag åka till mamma och hämta en form. Farmor kommer bli stolt på lördag. ♥ 
Haha, men egentligen, kan ni tänka er MIG i en bil helt själv? 
 
Här var man inte så stor!

*Stolt*

Första delen av körkortet är fixat nu, klarade av teorin! Så underbart skönt och jag är stolt och glad över mig själv. Efter skolan tog jag en stund med Simon på stan och sedan åkte jag bort och tjattrade en stund med min syster. När jag kom hem fanns det ben and jerrys i frysen. Helt okej dag faktiskt! :)
 

Åh, jag orkar inte!

Kom till stallet, tänkte rida eftersom han gått så bra de andra dagarna, bara skritta liksom. Men självklart är hästen halt när jag kommer dit! Denna gång är det det andra benet. Svullen i kotan och hela alltet. Orkar inte!

För övrigt har jag inte sovit något, har uppskrivning i morgon och jag har panik inför det. Orkar inte det heller!

Orkar ännu mindre med mitt potatismosliv just nu. Allt är då komplicerat!