Olyckan håller i sig.

Igår fick jag det mindre roliga beskedet om Tyrone, idag fick jag veta att det inte blir några skidor och fjällen i år. I morgon väntar ännu ett besked, hoppas det går åt rätt håll iaf! Tredje gången gillt eller vad är det man säger?

Var och pussade på min häst idag, passade på att smörja alla hans saker + den selen vi får låna när vi vill. Det skär något extremt att se honom såhär. ;(
Nästa vecka ska jag pyssla om honom extra mycket och sedan rida Fia-Lotta. Längtar faktiskt att bo borta en vecka, ska bli skönt att ha nära till hästarna, djuren och skogen.

När jag dessutom läste tidningen idag så var min gamla skola på första sidan. Det stod att det var landets tredje skola som gav ut bättre betyg till eleverna än vad de förtjänade. Detta var en sådan lättnad för mig. Förstod inte då eller efteråt heller för den delen hur jag fick betygen jag fick. Jag menar, jag har kämpat som ett djur på gymnasiet för att jag trott att jag är duktig. Nu vet jag att så inte är fallet och nu sjönk den pressen, vilket är oerhört skönt för nu vet jag att det inte är mig det är fel på. Visst, jag kan inte veta att det gäller just mig men förra året var 67% av eleverna drabbade. Så jag som gick ut ett år innan känner på mig att det gäller mig med. Om inte mår jag bara bra av att tro det. :)


Nu sitter det färg i detta stökiga hår! :D

Efter två jobbiga dagar.

har inte hunnit med så mycket mer än att stressa, faktiskt. Veterinären var ute igår men visste inte vad det var, han ska nu gå på smärtstillande i 14 dagar. Blir han bättre har han antagligen fel på frambenen. Annars vet vi fortfarande inte vad det är. Hoppas han blir bra snart, han ser så olycklig ut av att bara gå i hagen hela tiden. :(
Har iaf världens gulligaste stallägare så jag får rida hennes häst när jag vill.

Nu sitter vi på engelskan/svenskan och kollar på film. Ingen vidare bra, får kämpa för att hålla mig vaken, ungefär som resten i detta rum. Sen blir det stallet och sedan hem, plugga och kanske färga håret, får helt enkelt se vad jag hinner.

I morgon är det första december och ingen snö i sikte. Lär nog inte bli någon heller, tyvärr. Hade varit skönt att bli av med all lera. Undrar bara hur nästa vinter kommer att bli. Varm eller kall?

Måste bara berätta en smått rolig sak. Jag har endast haft otur i en månad tills jag fick en lycko-bambu av Nille. Då fick jag tur i en vecka men nu orkade den inte med att motverka all otur i mitt liv så den gick sönder, sprack rakt i min hand! Den orkade inte med mitt liv så den tog sitt. XDMitt allra käraste hjärta, bli bra igen. ♥