Torsdag 29 april.

Fick börja med att verka hovar idag. Ska fortsätta en annan dag så jag lär mig och ev. slå på skor med. Kan ju vara bra att kunna. :)

Sen tog jag ut Chillen för några intervaller. Han blir så stark med tvådelat bett så vi körde med ett tredelat idag vilket inte blev bättre. Han bara bet tag i det och drog. Han är sådan att om man lättar på trycket i munnen när han springer börjar han galoppera. Idag tog han bettet, tog bort trycket och föll in i galopp i princvip hela tiden. Tvådelat blir det härnäst!

Maddesa tur. Hon skulle bara joggas lite på grusvägen. Kändes väldigt fin och kontrollerbar så vi kunde tänja lite på fartgränsen på en raksträcka. Märks att hon tycker det är kul att springa. :)

Tisdag 27 april.

Idag började jag med Pojken. Blev lite intervaller. Inte det lättaste när det spökade precis överallt. Men han sprang på rätt bra och fick motion idag med, både psykiskt och fysiskt.

Sen blev det Mimosa och det var andra inridnings tillfället för henne. Skrittade runt i paddocken, barbacka, och fick henne att stanna, svänga och gå framåt. Sen i slutet red jag helt själv några varv utan att någon höll i. Hon var väldigt duktig!

Suzy var det detsamma med. Tredje gången med någon på ryggen för hennes del. Lite nervigare så det blev att bli ledd hela tiden. Hon lyssnade rätt okej på hjälperna men så fort jag skänklade blev det ett språng rakt upp. Annars var det bra!

Mimoff, den svåraste. Först vägrade han stå stilla så jag kunde hoppa upp och när jag väl var uppe vägrade han att gå. Men så småningom gick han framåt, med ledare, och vi tränade lite på att stanna och lyssna på mig. Detta var andra gången jag satt barbacka på honom.

Lucky, min lilla tjeja. Hon har blivit så otroligt duktig! Idag red vi helt själva i både sadel och träns och hon lyssnade på allt jag bad henne göra. Vi testade även att trava lite och det gick väldigt bra. Jag longerade henne lite i början och det lyssnade hon med väldigt bra på. Är stolt över henne! I och med att  jag ridit och pysslat massa med henne har hon fått mycket mer självförtroende. När jag red de andra idag stod hon i hagen och skrek. Haha, hon är så söt.

BLÄÄÄ!

Allt känns så segt just nu. Haft en dålig dag och inget har gått som jag velat. Pratat med 'fel' personer och har bara blivit sur och galen. Jag fattar inte vad jag gör för fel hela tiden! Är jag en sådan som SKA ta emot all skit folk kastar eller är jag en som bara GÖR det iaf? Dessutom kan jag knappt somna längre. Känner mig trött hela tiden men kan inte sova och när jag väl somnat vaknar jag HELA tiden. Jag önskar så att det gick mot det bättre igen, det där bättre som medicinerna framkallat innan. Känner mig på dåligt humör var och varannan dag, har inte mycket aptit och allmänt trött. Förbannat också!

Tur att jag har dig iaf, min underbara vän. <3