Flytt.

Nu är alla saker flyttade från gamla stallet. Alla träns, täcken, och allt annat, hö, foder. Allt förutom sadeln och hästen, några höpåsar, en grimma och lite hinkar som ska till nya stallet i morgon. Hoppas verkligen det blir lite lugn och ro sen! Blir nog bra sen när vi kommit i ordning. Har hamnat på en underbart mysig gård. :)

Konstiga minnen.

Härom dagen såg jag Resident Evil 4 och jag mindes den filmen efter halva. Men inte till det året den kom ut utan jag mindes att jag såg den för flera år sedan med vänner jag inte träffar idag. Ändå kom den ut 12 september fast jag minns att jag såg den långt innan det! Är det hjärnan som luras eller är det fel på datumskrivandet i faktakällorna på internet? Kändes iaf oerhört konstigt, med tanke på att jag VET vilka jag såg den med..

Sommarlov!

Och jag har goda skäl till dålig uppdatering. Men på en vecka har jag hunnit vara på liseberg, vunnit 2 kg kexchoklad, sovit hos Jonna och MM och Nille, haft skolavslutning, grillat med Nille, Eve och Adde, varit på picknik och en massa otrevligt. I helhet var det bra de 3 första dagrna sen har jag knappt gått upp ur sängen. Trött och bara helt blä. Men det löser sig, som med allt annat!

Tyrone börjar bli bättre nu med, helt hyper är han med för att jag inte gjort något annat än aktiviteter i skritt. Ska se om jag kommer upp på honom i morgon.

Bildar kanske kommer upp från senaste veckan eller så struntar jag helt enkelt i det, får se vad jag orkar!
Nu ska jag iaf se om jag kan lyckas somna och sedan sova ut eller om det bara blir att ligga i sängen. Men är det inte det lov är till för egentligen, att slappa?