Hjälp!

Jag ska färga håret om mindre än en vecka men behöver hjälp med en sak. En åsikt om vilket färg jag ska välja vore behövligt! Vad passar jag bäst i?
31 januari.

I morse tänkte jag äntligen ta sovmorgon, hur blev det med det? Vid åtta började småsyskonen leka utanför rummet, 3 stycken skrikande ungar. Kunde iaf somna om ett tag efter dem gått. Upp vid halv elva, ringde och beställde anropsstyrd buss sen var det bara att vänta 2 timmar innan bussen gick.

Väl i stallet fixade jag allt som vanligt och tog sedan in min och J's häst. Blev dressyrträning i ridhuset. Eftersom jag ridit J's hästar fick hon testa min. Jag tog en av hennes. Idag gick det mycket sämre än sist! Usch, upp med huvudet hela tiden. Man känner ju verkligen skillnaden mellan trav och travartrav. Galoppen är det enda jag är nöjd med från dagens pass.

Nu sitter jag hemma igen, ska snart äta och sen blir det bara att ''ta det lugnt'', så lugnt det går. Känenr nämligen att jag alltid är på språng, tiden jag får stressar jag med för att hinna så mycket som möjligt. Svårt att slå mig till ro, alltid redo att göra något värre än det jag precis håller på med. Sedan när man väl får ta det lugnt, sitta ned slå flyger jag upp rätt ofta eller sitter och stampar med foten. Kan inte vara stilla för jag är alltid så uppstressad. Någon som vet vad man kan göra för att stressa ned?

God morgon!

Nu ska jag snart till stallet. Blir nog en tur ut över fälten idag med. Massa snö gör hästen glad och busig. Det är ju positivt att man landar mjukt om man nu skulle flyga av.

Min framtid är nästan planerad och den ser ljus ut! :D