Sjukdomar kan ju slänga sig i väggen!

Jag är hungrig och vill äta - men halsen säger nej. Jag vill rida eller gå en promenad - men muskelvärken säger nej. Jag vill sova - men febern säger nej. Jag vill kolla på TV - men huvudvärken och yrheten säger nej. Jag vill bara gråta av smärta - men hela kroppen säger emot.

Igår kom iaf världens bästa pojkvän ♥ och tog hand om mig. Han bäddade ner, värmde och tog med  sig halstabletter till mig. :')

Idag har jag bara mått piss, piss, PISS! Vet inte vad som händer men kroppen värker något fruktansvärt och så fort jag reser mig snurrar allt och jag är rädd för att ramla ihop. Sen var det stallmöte, nu efter det är jag bara förvirrad och besviken, dock vet jag inte på vem eller vad, kanske mig själv? Vi får se vad som händer framöver..

Mina tankar hamnar på någon jag stod så nära förut. Jag vill ge mitt stöd och en axel att gråta på om det skulle behövas, men jag vågar inte riktigt..


Drömde att jag dog i natt på datumet 6 oktober. Det var en lättnad i drömmen, jag hade inget val och jag var så glad för det. Samtidigt som jag skulle få träffa Mormor ♥. Allt var så lätt, inga val, inga krav utan jag fick som jag ville samtidigt som jag fått leva mitt liv. Sen vaknade jag av hög feber..

Ska ta och sätta mig med uppsatsen i morgon med när jag ska vara hemma hela dagen. Finns ju inte så mycket jag kan göra nu direkt..