Orolig mamma

Min grabb mår återigen inte bra.. Först matvägrade han, ville knappt äta på en vecka. Detta löste vi med att ta bort näten och ge honom ett nät med stora hål i. Detta har han gått på i två veckor, gräs i hagen och nyligen gått ner från 8 kg/dygn till 6kg/dygn (+ allt gräs i hagen!) Men han har rasat i vikt senaste två veckorna. Har inte använt sadel på den tiden men kunde spänna 3 hål extra på båda (!) sidorna när jag spände sadelgjorden i måndags.. Och då hade jag kunnat dra ett till hål efter att ha ridit en stund! Vet inte vad jag ska göra, mammahjärtat värker av att se honom ledsen. Försöker rida och gosa så mycket det bara går och han uppskattar det! Men han skulle behöva en kompis att gå med.
 
Ska hur som kolla om han har mask, har han inte det får jag fixa extra kraft så han går upp lite i vikt och inte rasar mer! Inte för att han var smal innan men så här smal har han aldrig varit! Annars är han ju ganska pigg och så, inte skadad och kommer springandes i hagen när man ropar. 
 
Här är han som fyraåring och (enligt mig) i väldigt fint skick. Man ser musklerna i bogen och han är inte så rund. Han är ju en tinker! Det ska vara hull och hår på dem! Men nu är han smalare än sådär..
 

På egna ben

Har precis avslutat en relation på ett och ett halvt åt och precis innan det hade jag ett förhållande i två och ett halvt år. Med andra ord står jag på egna ben efter fyra år i förhållande, fyra år av kärlek och livskamrat. På fyra år har jag sluppit sova själv. Nu är jag själv, på egna ben.

Men det är som allt, inget ont för inte något gott med sig också. Nu kan jag satsa på skolan mer, på hästen och skaffa nya bekantskaper. Risken att bli sambofett är även minimal! ;)

Har varit på botten idag, 1-2 dagar får man må dåligt efter något stort men sen är det dags att ta tag i livet. Börjar med att ha seminarium hela skoldagen (äntligen ännu en sak mindre i skolan!) sedan blir det stall och ut med en kompis. Kan behöva det så ser fram emot det. På lördag ska jag ut med en annan kompis. Dags att börja engagera sig i studentlivet och skaffa märken för som fadder till hösten kan man inte gå utan märken! Mycket att se fram emot men just nu kollar jag en dag i taget och gör det bästa av den. Mer än så kan ingen begära.